Udtalelser

Deltagerkommentarer på foredraget:
"Mødet med mennesker i sorg - hvorfor er det så svært?"
Afholdt 19. marts 2024 på:
MBK A/S - Kursuscenter, København

- Sorg er et kæmpe emne, så foredraget kunne sagtens have været længere. - Konkret. - Meget inspirerende oplæg. - Super godt. - Super givende! Man kan aldrig blive for klog eller vide for meget om dette emne. - Super, gode facts, levende stemning og fremtoning. - Kort – godt – klart <3. - Meget oplysende – så flot! - Super vigtigt emne, der gerne skulle aftabuisere sorg. - Indlevende og oplysende. Et svært emne formidlet forholdsvis enkelt. -  Det er meget præcist, enkelt og helt sikkert vigtigt! - Inspirerende. Tankevækkende. - Jeg syntes det var et spændende og meget givende foredrag. Let og forståeligt. - Vigtigt! Oplysende, stor hjælp til at indgå sorg i fremtiden. - Det bliver præsenteret på en god + forstående fremlæggelse. - Helt igennem givende, oplysende og pædagogisk. - Indsigtsfuld og en øjenåbner. Konkret og dybt på én gang. - Vekslende, berigelse, nærværende og belærende. - Meget relevant. - Hamrende godt. Lærerigt og rørende. - Meget god information og gode råd til hvordan man selv kan arbejde med sorg og også hjælpe andre. - Super godt!

Maria Thestrup
Head of Recruitment & Engagement
Lagkagehuset  |  Ole & Steen

Vi havde fornøjelsen af at have Jørgen Larsen som underviser på vores distriktschefkurser, og vi kan varmt anbefale ham. Jørgen formåede at skabe en god stemning og en engagerende dialog med vores deltagere, og han havde en fremragende tilgang til at formidle komplekse emner på en enkel og forståelig måde.

 Jørgens oplæg om stress vs. balance og personligt lederskab var meget relevant og inspirerende, og han formåede at få vores distriktschefer til at reflektere over deres egen rolle og ansvar som ledere. Hans workshop var praksisorienteret og interaktiv, og vores deltagere fik værdifulde værktøjer til at håndtere udfordringerne i deres daglige arbejde. Jørgen var dygtig til at holde dialogen kørende og til at engagere vores deltagere i øvelser og refleksioner.

 Alt i alt var kurset en succes, og vi er meget tilfredse med Jørgens indsats som underviser og facilitator for dagen. Vi kan varmt anbefale Jørgen og Coment til andre virksomheder og organisationer, der ønsker en praksisorienteret og engagerende tilgang til lederudvikling på flere forskellige ledelsesniveauer.

Kristian W.

Jeg kom til et punkt i min karriere og mit liv, hvor jeg simpelthen havde brug for professionel sparring. Det var ikke det eneste. Jeg havde også behov for en person, der kunne få mig til at reflektere, mærke efter og ikke mindst mærke mig selv. Jørgen Larsen er begunstiget af at mestre dette. Derudover viser han et utroligt nærvær samtidig med, at han ikke er bleg for at udfordre positivt. Jørgen har dybde og masser af erfaring. mit forløb hos Jørgen har givet rigtig meget værdi for mig - professionelt og i særdeleshed også personligt.Jeg kan virkelig anbefale Jørgen som en coach udover det sædvanlige.

Allan Winther B.

Kompetent! Engagement! Professionalisme! Og vanvittigt nærvær!Kæmpe sparring og givende. Gør dig selv den tjeneste og prøv det! 5 stjerner herfra!

Line E.

Efter et længerevarende forløb hos Jørgen har jeg virkelig rykket mig og lært mærkbart meget. Dét Jørgen gør - virker virkelig! Jørgen er et yderst behagligt menneske og en virkelig dygtig coach! Han forstår altid at skabe en tryghed i "rummet", så man virkelig tør tale om de helt svære ting. Han kan både være lyttende, udfordrende og skarp - og han formår altid at tilpasse det eminent i forhold til dét, der hjælper én selv bedst i øjeblikket.

Pia Hansen M.

Jørgen coacher skarpt og direkte. Han finder hurtigt frem til de ubevidste barrierer - og med sin direkte spørgeteknik skaber han hurtigt klare og løsningsskabende refleksioner når han coacher.