Foredrag & Kursustilbud

Foredrag

Jeg tilbyder foredrag omkring sorg- & krise fra mine egne erfaringer. Foredragene er ærlige og direkte - og tilhørerne vil blive involveret på den gode måde ligesom der altid vil være mulighed for at stille spørgsmål og være nysgerrig.Foredragene vil også - trods emnet - være fyldt med godt humør og humor

Foredragsmenu

Mødet med mennesker i sorg

Hvad er sorg - og hvad er sorg ikke? Hvordan kan vi hjælpe os selv, når vi oplever sorgen - og hvordan kan vi være den bedste støtte og hjælp når vores omgangskreds rammes af sorgen? Hvad er det bedste at gøre - og hvad er det værste at gøre samt hvordan vi støtter optimalt.

Trivsel-Traume-Terapi

Foredraget har omdrejningspunkt fra min egen oplevelse tidligt i mit liv, hvor alt fundament, tryghed og verdenssyn blev vendt på hovedet på ét sekund.Jeg var 20 år, da min mor døde pludseligt og uventet som 47 årig, og vores ellers kernefamilie faldt fra hinanden, mens mit eget liv blev forandret markant og for evigt. 
Foredraget vil fortælle om min egen personlige "rejse" fra kaos frem mod en tilfældig uddannelse blev starten på en kamp mod at få fokus på eget liv igen med den egenomsorg jeg havde mistet.
Jeg fortæller med ærlighed og humor om processen.

Mit liv-Mit valg-Mit ansvar

Foredrag om, hvordan vi kan arbejde med Personligt Lederskab i eget liv. Hvordan jeg kan tage ansvar for, at de valg jeg træffer er de rigtige i mit eget liv, samt metoden til at træffe vlag med bevidsthed og ikke bevidstløshed. Udgangspunktet vil igen være baseret på mine egen erfaringer i mit arbejde med mig selv i terapien og coachingen, hvor jeg vil sætte vores menneskelige forsvars- & kontaktmekanismer i relief. Og igen - med ærlighed og humor for at sætte det hele i perspektiv.

Udvikling - & kursusprocesser for virksomheder

COMENT tilbyder en bred vifte af udviklings- & kursustilbud som vil blive planlagt, udarbejdet og eksekveret ud fra jeres specifikke ønsker om værdiskabelse og læringskrav og -ønsker. COMENT arbejder med andre ord ikke med "Koncept fits all" produkter indenfor læringsprocesser. COMENT har en bred vifte af specialiserede samarbejdspartnere indenfor mange udviklingsorienterede fagområder - så kontakt mig endelig med forespørgsler, idéer og ønsker for tilbud.

Kursus / udviklingsmenu

TEAMUDVIKLING

ANERKENDENDE LEDELSE

TRIVSELS- & STRESS

Kontakt mig for information og tilbud