Referencer

Kristian W.

Jeg kom til et punkt i min karriere og mit liv, hvor jeg simpelthen havde brug for professionel sparring. Det var ikke det eneste. Jeg havde også behov for en person, der kunne få mig til at reflektere, mærke efter og ikke mindst mærke mig selv. Jørgen Larsen er begunstiget af at mestre dette. Derudover viser han et utroligt nærvær samtidig med, at han ikke er bleg for at udfordre positivt. Jørgen har dybde og masser af erfaring. mit forløb hos Jørgen har givet rigtig meget værdi for mig - professionelt og i særdeleshed også personligt.Jeg kan virkelig anbefale Jørgen som en coach udover det sædvanlige.

Allan Winther B.

Kompetent! Engagement! Professionalisme! Og vanvittigt nærvær!Kæmpe sparring og givende. Gør dig selv den tjeneste og prøv det! 5 stjerner herfra!

Line E.

Efter et længerevarende forløb hos Jørgen har jeg virkelig rykket mig og lært mærkbart meget. Dét Jørgen gør - virker virkelig! Jørgen er et yderst behagligt menneske og en virkelig dygtig coach! Han forstår altid at skabe en tryghed i "rummet", så man virkelig tør tale om de helt svære ting. Han kan både være lyttende, udfordrende og skarp - og han formår altid at tilpasse det eminent i forhold til dét, der hjælper én selv bedst i øjeblikket.

Pia Hansen M.

Jørgen coacher skarpt og direkte. Han finder hurtigt frem til de ubevidste barrierer - og med sin direkte spørgeteknik skaber han hurtigt klare og løsningsskabende refleksioner når han coacher.